Wellness egy karnyújtásnyira

Súlyzós edzés nőknek és a legjobb fogyókúrás termékek

Súlyzós edzési tippek Ezeket az alapvető szabályokat a kezdőknek figyelembe kell venniük a súlyzós edzés során. Néha a legkisebb dolgok is nagy változást hoznak. Ezek a legfontosabb tippek kezdőknek az erősítő edzéshez. Folyamatosan szaladgálsz az edzőterembe, bicepsz fürtöket és mély guggolásokat csinálsz, amíg minden izom kegyelemért könyörög? Kiváló! De helyes a kivitelezésed? Ön koncentrált? Még mindig lélegzel?

Főleg kezdőként érdemes egy alapvető szabálykánonra és apró segédletekre koncentrálni, hogy ne vesszen kárba az erőfeszítés, ne sérüljön meg, és a végén megfelelő legyen az eredmény. Ezt az információt 12 tippbe foglaltam. Mit kell figyelembe venni a súlyzós edzés során?

Erősítő edzések során a legapróbb dolgok is – mint például a megfelelő időben történő mély légzés – jelentősen növelhetik a teljesítményt és az edzés sikerét. Akár izomépítést, akár erősítést, akár megfelelő kalóriát akarsz elégetni, ezek az apró tippek segítenek:

Hogyan kezdjem el a súlyzós edzést?

Mielőtt elkezdené, készítsen leltárt. Mert csak az tud érdemben felépíteni a képzést és láthatóvá tenni a sikert, aki tudja, hol van. Egy munkafüzet, amibe felírod az ismétlések számát, a mondatokat és a súlyokat, mindig megéri. Ptalán még egy képet is készíthetsz előre, hogy feltűnjön az Insta and Co. később az őrült átalakulásoddal?

Csak az edzőteremben működik? Nem, természetesen otthon is dolgozhat az erőinkkel. Bár lemondasz a nagy erőművekről, amelyek gyakran megkönnyítik a képzést, utazási időt és tagdíjat takarítasz meg. Edzőtermének alapfelszerelése egy súlyzó, egy különböző súlyú súlyzó és ideális esetben egy súlyzópad. És nem lebecsülendő a testsúlyos edzés: fekvőtámasz, guggolás és burpee mindig és mindenhol!

Milyen típusú erősítő edzések állnak rendelkezésre?

Maximális erő: a lehető legnagyobb erő, amelyet tetszés szerint összegyűjthet. Erő: a lehető leggyorsabb izomfejlődés képessége
Erőállóság: ellenáll a fáradtságnak és a hosszú távú stressznek. Robbanóerő: az ellenállás gyorsításának képessége. Meddőteljesítmény: pliometriának is nevezik, a reaktív mozgásokhoz szükséges erő. Abszolút teljesítmény: Az abszolút maximális teljesítmény a maximális teljesítményből és az önállóan védett teljesítménytartalékból áll. Ez utóbbit nem lehet szándékosan aktiválni, hanem csak kivételes helyzetekben használják

Mennyi regenerációra van szüksége a szervezetnek az erősítő edzések során?

Nos, elég, hogy megerősödjön. A szervezeted mindenhez alkalmazkodik, amit csinálsz vele: ha edzésen keresztül kihívást teszel neki, akkor alkalmazkodik is hozzá: nőnek az izmaid és növekszik az erőd, különösen a felépülési fázisokban. Utána hatékonyabb, mint korábban (ezt hívják szakmai zsargonban, majd «szuperkompenzációnak»).

Használja ezt az erőt a következő edzésen, és ideális esetben ez folytatódik. Ezért fontos a lehető leggyakrabban edzeni, de abba is hagyni. Ha egyszer vagy rendszertelenül tölti fel testét, a teljesítmény ismét csökken. Jelentése: Ha túl rendszertelenül edzel, a teljesítményed ugyanazon a szinten fut, és nem fejlődsz. Az erős az új szexi: A nők izmot építenek

Kell-e bemelegítenem az erősítő edzés előtt? Igen nekünk kéne. Akármilyen kevés az időd, mindig szánj legalább (!) 2 percet arra, hogy finoman felébreszd alvó izmaidat. Hideg, mozdulatlan állapotban ugyanis nemcsak az izmok kevésbé erősek, hanem a szalagok, ízületek is hajlamosak a sérülésekre. A mobilitási gyakorlatok ezt megakadályozzák, és növelik a mozgásteret. Nagyon fontos a megfelelő fűtés

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.