Wellness egy karnyújtásnyira

Pénisz megnagyobbítás – Vannak-e nem sebészeti módszerek?

A pénisz megnagyobbítása természetesen sok férfi álma, ezért sok olyan módszert hoztak létre, amelyek hozzájárulnak a nemi szerv hosszához vagy – az Ön preferenciáitól függően – vastagságához. Fel kell ismernünk, hogy a pénisz növekedésének legjobb módja 100%-ban természetes, mert ez nem csak a leghatékonyabb megoldás, hanem a legjobb eredményt is nyújtja.

Másrészt a pénisz nem játék, ezért elengedhetetlen, hogy nagy finomsággal és gyengédséggel bánjunk vele, hogy ne sérüljenek meg az erek. Sőt, világos, hogy a cikkben bemutatott módszerek nem csodásak, és az eredmények sem egyik napról a másikra láthatóak, ezért elengedhetetlen, hogy türelemmel, következetességgel és kitartással vértezze fel magát, mielőtt látná az eredményeket.

Mennyit változhat a pénisz mérete

Sok férfi manapság azon tűnődik, hogy valóban meg lehet-e növelni a péniszét, és a jó hír az, hogy igen, ez lehetséges. Pénisznagyobbítás vagy péniszműtét segítségével ez lehetséges, bár a javulás maximum 4 cm-es növekedésből áll. Ezt a fajta kezelést 30 és 40 év közötti férfiakon végzik.

Azonban nem mindenki eshet át ilyen jellegű beavatkozáson, mert a műtőbe lépés előtt gyakran pszichológus vagy pszichiáter megvizsgálja a beteget, sokszor nem is valós a probléma, inkább prekoncepció. Ezenkívül ez az egyes férfiak anatómiájától függ, mivel egyes fiziognómiákat nem fogadnak el a pénisz megnagyobbításának sebészeti eljárásai során. Például csak a petyhüdt péniszű férfiakat nagyobb valószínűséggel fogadják be műtétre.

A leghatékonyabb természetes módszerek a pénisz megnagyobbítására

Akár a pénisz meghosszabbításáról, akár megvastagításáról beszélünk, a nemi szerv méretének és alakjának megváltoztatásának leghatékonyabb módja a következő természetes módszerek alkalmazása:

 • Elhúzódó magömlés – Szex közben általában a pénisz és az ágyék területén lévő izmok feszülnek meg a legjobban. Ha az izmokat több hónapon keresztül nyújtják, akkor a pénisz mérete kis mértékben megnövekszik.
 • Hosszabbítás – Ezzel a módszerrel a pénisz néhány percig és mértékkel megnyújtja. Biztonságos, nem okoz görcsöket vagy fájdalmas mellékhatásokat, és olyan termékkel ültethető be a gyakorlatba, amely egy kifinomult mechanizmus révén állandó erőt fejt ki a péniszre, ami hosszú-középtávon megnövekedik.
 • Súly- és felfüggesztési rendszer – A módszer mögött meghúzódó elmélet az, hogy a pénisz különböző irányokba emeli a súlyokat vonóeszközök segítségével. Ennek a módszernek a kockázata, hogy az eredmények átmenetiek és veszélyesek lehetnek.
 • Pénisznövelő kiegészítők – Számos gyógynövényes tabletta létezik, amelyek növelik a pénisz méretét. Ez a fajta gyógyszer azonban csak átmenetileg működik, mivel olyan összetevőket tartalmazhat, amelyek befolyásolják a vérkeringést, amitől a pénisz vértől megduzzad, hogy nagyobbnak tűnjön.
 • Masszázs és stimuláció – A masszázs elősegíti a vér szabadabb áramlását, serkenti az izomszövet növekedését. Ügyeljen arra, hogy minőségi géleket használjon, amikor ezt a módszert használja. A pénisz megnagyobbításán túl a masszázsok javítják a potenciát és a szexuális teljesítményt.
 • A nagyobb pénisz illúziója – A felesleges kilók elvesztésével a pénisz nagyobbnak és szembetűnőbbnek tűnik. Ezenkívül a szeméremszőrzet egy részének elvesztése kiemeli a péniszt, és nagyobbnak tűnik. Ez az egyik legbiztonságosabb módja a pénisz méretének ingyenes növelésének.

Lehetséges kockázatok és szövődmények

A péniszre gyakorolt ​​nagy erő nagy szövetszakadásokat okozhat, vagy károsíthatja a péniszt a testtel összekötő felfüggesztő szalagot. Ezek az elváltozások befolyásolhatják az erekció elérésének vagy fenntartásának képességét.

A vonóeszköz használatakor tartsa be kezelőorvosa utasításait a használat időtartamára vonatkozóan. Hosszabb használata károsíthatja a péniszt. A pumpa használata után ne hagyja, hogy a vér 30 percnél tovább maradjon a péniszben. A néhány óránál hosszabb erekció tartósan károsíthatja a péniszt.

A gyakorlatok vagy nyújtóeszközök a következőket okozhatják:

 • viszket
 • zúzódások vagy kisebb elszíneződések
 • vörös foltok a pénisz tengelye mentén
 • zsibbadtság
 • törött erek

Felhívjuk figyelmét, hogy az ebben a cikkben szereplő információk csak tájékoztató jellegűek. Személyre szabott tanácsért forduljon szakemberhez vagy szexuális egészségügyi szakértőhöz.

Azon túl, hogy az igényeinek megfelelő módszert választja, figyelemmel kell kísérnie előrehaladását és ellenőriznie kell annak hatékonyságát. Ha a szakember minden utasítását betartják, az eredmények valóban hatékonyak lesznek.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.