Wellness egy karnyújtásnyira

Négy természetes kezelés a szemölcs gyógyítására

A szemölcsök csúnyák, és miután felhelyezték őket, akár egy érintéssel is elterjeszthetők. Gondoltál már gyógynövényekre, illóolajokra, megfázásra, homeopátiára, hogy megszabadulj tőlük? Négy természetes kezelés a szemölcs gyógyítására. A szemölcsöket, a bőrön lévő kis kinövéseket egy papillomavírus okozza. Kifejlődhetnek a kézen, a lábon… Tekintse meg a legjobb gyógymódot a szemölcsök ellen

Akinek szemölcse van a kezében, ne szorítsa össze mások szemölcsét, mert lehetséges a közvetlen érintkezés. A medencében gyermekeknek és felnőtteknek műanyag szandál ajánlott, hogy elkerüljék a talajjal való érintkezést, ahol a vírus hajlamos kifejlődni. Elkapásuk és átvitelük elkerülése érdekében természetes megoldások is szóba jöhetnek. Cédrus, oldó és vírusellenes hatású növény

Papillor parancs, amazon - MagyarországAmely esetben? Minden szemölcsön, lapos vagy közönséges.

Hogyan működik? A cédrus vírusellenes és keratolitikus tulajdonságai miatt érdekes növény. Hatása egyszerre virucid (elpusztítja a vírusokat) és citosztatikus, azaz gátolja a sejtek szaporodását. Hogyan kell használni? Anyatinktúra formájában, de csak helyben.

Az egész testen elhelyezkedő lapos szemölcsökre alkalmazható. «Pamut törlőkendővel cseppentsen egy csepp tiszta Mother Thuja tinktúrát a feketére, ügyelve arra, hogy az elváltozást célozza» – mondja Dr. Jean-Michel Morel, fitoterapeuta és aromaterapeuta. Tegye ezt naponta egyszer (legfeljebb kettő), amíg a szemölcs eltűnik, általában néhány napig. Kerülje a szoptató terhes nőket, a 4 éves kor előtti gyermekeket.

Homeopátia a szemölcsök kiújulása esetén

Amely esetben? Kiújulásra hajlamos szemölcsök háttérkezeléseként, különösen gyermekeknél. Hogyan működik? A hatásmechanizmus a homeopátia elvén alapul. Egészséges embereken végzett vizsgálatok kimutatták, hogy bizonyos növényekben (itt a cédrus és a keserű lekvár) alacsony hígítású hatóanyagok szemölcsöt okozhatnak.

Ugyanazok a hígítások eltávolítják a beteg szemölcseit. Használata A Thuya kiváló gyógymód a közönséges szemölcsök elszaporodására, a Dulcamara pedig a visszatérő lapos szemölcsök ellen javasolt. «Az elváltozásoktól és a páciens terepétől függően általában egy adag Thuya 7 CH vagy egy Dulcamara 7 CH adagot ajánlok hetente egy hónapig. Aztán két-három hónapig havonta egy adag – mondja Dr. Morel. Nem tanácsos ezt a két terméket kombinálni. Tekintse meg a legjobb szemölcs elleni szert

Papillor mennyibe kerül, áraIllóolajok a szemölcsök teljes hatásához

Amely esetben? Minden típusú közönséges vagy lapos szemölcsre. Hogyan működik? A Citronella (HE) illóolajok olyan aldehideket tartalmaznak, mint a citral, amely vírusellenes hatású hatóanyag. A Wintergreen HE, amely nagyon magas koncentrációban metil-szalicilátot tartalmaz, gyulladáscsökkentő és keratolitikus hatással rendelkezik. Hogyan kell használni őket?

A teljes hatás érdekében célszerű a citromfű HE-t a téli téli HE-vel kombinálni. „Vigyen fel a szemölcsre egy cseppet a két illóolajból, vagy 2 cseppet a kettő keverékéből” – javasolja Dr. Morel. Ez a kezelés szükség esetén megismételhető. Lehetséges allergia esetén kerülni kell a zöld füvet, különösen az aszpirinre, terhes nőkre, szoptató anyákra és 30 hónapos kor előtti gyermekekre. Az erős szag zavarhatja.

A hideg égetni a szemölcsöt

Amely esetben? A láb és a kéz gyakori szemölcsei, valamint a talpi szemölcsök kezelésére. Hogyan működik? Az erős hideg megfagy, megégeti a szemölcsöt és eltünteti. A célzott epidermális sejtek, a keratinociták elhalnak. Hogyan kell használni? Otthon, nyomás alatti aeroszolos dobozokkal (Cryopharma, Verruxit), lehetőleg gyógyszertárakban vásárolva. «Alkalmazza a keveréket -50°-on, a szemölcsön lévő fúvókának köszönhetően, legfeljebb 10-20 másodpercig, az elváltozás méretétől és helyétől függően. Tekintse meg a legjobb szemölcs elleni szert

Egy héttel később egy második alkalmazás is lehetséges, ha nem tűnt el teljesen” – magyarázza Christelle Carron gyógyszerész. A fájdalom az első órákban lehetséges. Ne használja terhes és szoptató nők, 4 év alatti gyermekek, sérülések, anyajegyek, cukorbetegség vagy keringési zavarok esetén. Ha többet szeretne megtudni a szemölcs különböző kezeléseiről, keresse bőrgyógyászunkat a videóban.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.