Wellness egy karnyújtásnyira

Igazságok és mítoszok a pénisz megnagyobbodásáról. Milyen módszerek felelnek meg a valóságteszten?

Mindenki tudja, hogy a pénisz a férfi nemi szerv része, de «mit kell tudni a péniszről» valójában sokkal összetettebb kérdés. Mindannyian tudjuk, hogy a pénisznek ugyanaz a szerepe a legtöbb férfi számára, és valószínűleg sok elmélet született már róla, de vajon tudjuk-e kezelni ezt a témát a növekedés szempontjából?

A legtöbb esetben a petyhüdt pénisz mérete 8 és 13 cm között, erekcióban pedig 13 és 18 cm között változik. Az erekciós pénisz méretére vonatkozó általános hüvelykujjszabály az, hogy meg kell nyújtani, és megközelíteni az erekciós méretét. A 7,5 cm alatti pénisz nem gyakori, ezért mikropénisznek nevezik.

A pénisz megnagyobbodása: pszichológiai probléma

Sok férfit nyomaszt annak szükségessége, hogy tudják, hogy péniszük aránya normális-e vagy sem. Mindazonáltal a megjegyzéseken és a barátok közötti játékon túl néhány férfi az úgynevezett diszmorf testzavarban szenvedhet: rögeszmés aggodalomra ad okot a pénisz mérete miatt, ami nagy mennyiségű szorongást és komplexitást vált ki. speciális kezelést igényelnek.

A modern társadalom, és különösen a filmek, a hosszabb pénisz és a férfi férfiasság összefüggésbe hozható. Ez egyre égetőbb aggodalomra ad okot, mivel az internet egyre inkább tele van olyan férfiak beszámolóival, akik azt állítják, hogy bizonyos webhelyek csodálatos módszerei megváltoztatták az életüket, és partnereik szexuálisan egyre elégedettebbek.

Ha bizonytalanok vannak péniszének megjelenésével kapcsolatban, vagy csak részletesebb kivizsgálásra van szüksége, tanácsos urológushoz vagy akár szexuális egészségügyi szakértőhöz fordulni. Ezenkívül a szexuális partnerével folytatott megbeszélés elvezetheti Önt állapotának reálisabb megközelítéséhez; Végső soron, ami igazán számít, az a jó szexuális egészség, az, hogy komplexusok nélkül és teljes szabadságban élvezze a szexet.

Péniszbővítési eljárások – kockázatok és mellékhatások

Számos módszer létezik a pénisz megnagyobbítására, mind hosszúságban, mind vastagságban, beleértve a kiegészítőket és tablettákat, krémeket és géleket, speciális gyakorlatokat vagy kiegészítőket, például pumpákat vagy péniszhosszabbítást. Vannak kevésbé invazív módszerek is, például kezelések és műtétek. A péniszbővítés leggyakoribb, de egyben vitatott módszerei közé tartoznak a következők:

Vákuumszivattyúk

Ezek az eszközök azt ígérik, hogy elősegítik a pénisz megnagyobbodását azáltal, hogy vért nyomnak a szárba, a szívás technikával. Ez a módszer ésszerűnek és könnyen kivitelezhetőnek tűnhet, de az érzékelés elvesztéséhez vezethet, befolyásolhatja a potenciát és károsíthatja az ereket.

FÚRÓK

A súlyzós edzésprogramokhoz hasonlóan a pénisznövelő gyakorlatok is eredményeket ígérnek az erősítő edzésen és kondicionáláson keresztül. Ez a mítosz azonban megsemmisíthető, mivel a péniszben nincsenek izmok, így az erősítő edzés és a gyakorlat nem változtatja meg a méretét.

Sebészet

Létezik egy sebészeti eljárás, amely magában foglalja a felfüggesztő szalag elvágását (amely meghosszabbítja a pénisz), de a biztonsági kockázatok miatt a legtöbb orvos nem hajlandó elvégezni ezt a műveletet.

Vontatási eszközök

A meghosszabbítás talán legrégebbi módszere, a húzóeszközök idővel növelhetik a petyhüdt pénisz hosszát, de nem növelik a vastagságát.

Számos orvosi kutatás áll rendelkezésre a vontatási eszközökről, bár ezek nem feltétlenül kapcsolódnak a pénisz megnagyobbodásához:

  • Egy 2011-es tanulmány kimutatta, hogy azok a férfiak, akik három hónapon keresztül napi kilenc órát viseltek húzóeszközt, akár egy hüvelyknyit is megnőttek.
  • 2013-ban a pénisz vontatási vizsgálatainak áttekintése megállapította, hogy a húzóeszközök a leghasznosabbak a pénisz görbületeinek vagy deformációinak korrigálásában a hossz növelése nélkül.
  • Egy 2016-os jelentés azt is megállapította, hogy a vontatási eszközöknek elhanyagolható nyúlási hatása van.

Sebészetmegoldás a pénisz megnagyobbítására ? _ _

A pénisz megnagyobbítása egy olyan orvosi eljárás, amely a nemi szerv méretének növelésében és egyben a betegek önbecsülésének javításában nyújtott nagy hatékonyságáról nevezetes.

Másrészt az ilyen módszer alkalmazása melletti döntés a pácienst és az orvost egyaránt súlyosan megnehezíti. A pénisz nagy belső komplexitású szerv, értékes és precíz érrendszeri és neurológiai váz, és bármilyen beavatkozás kiábrándító eredményekhez vezethet.

Íme néhány információ, amely segíthet a folyamat értékelésében:

Kezdje a végével. A pénisznagyobbító műtét egyik alapvető eleme, mint minden műtétnél, a posztoperatív időszak. Olyan időszak, amely általában nem jár jelentős szövődményekkel, de legalább egy hónapos gyakorlatokat és higiéniai intézkedéseket igényel a területen.

Beszéljenek önmagukért a számok. Azt mondják, hogy a péniszbővítési műtét után a betegek átlagosan 4 és 5 centiméter hosszúságúak lehetnek. Bár vannak feljegyzések akár 17 centiméteres megnyúlásról, minden relatív, és minden betegtől függ.

Maradj objektív. Amikor egy páciens ilyen típusú műtéten szeretne részt venni, rendkívül fontos, hogy nagyon világos legyen, sok kérdést tegyen fel és tegyen fel arról, hogy mit lehet és mit nem várhat ettől a műtéttől. A valóságnak nem megfelelő felfogás többet árthat, ezért a döntés legyen egyszerű, más remények és irreális álmok nélkül.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.